Köpa julklappar – börja tidigt redan i januari!

Köpa julklappar – börja tidigt redan i januari!

Jul och nyår är precis avslutade och det kan kännas konstigt att redan nu tänka på nästa omgångs julklappar för 2019! Har du oftast ont om pengar så är ett tips att tidigt börja köpa julklappar redan i januari och sedan jämt fördelat över året för att komma så billigt undan som möjligt. Jag tipsar dig om hur du sparar tusenlappar på att hitta julklappar till fyndpriser.

Minska stress och spara tid på att tidigt köpa julklappar

Handla smart genom att börja i tid och så tidigt som möjligt köpa julklappar så slipper du sedan den värsta julstressen när julafton närmar sig. På så sätt får du mer tid över till andra mysiga julstök och julförberedelser.

Vem tackar inte nej till lite extra avslappnande tid med att tända ljus, lyssna på julmusik, dricka glögg och softa? Brukar du köpa många julklappar så kan du även spara tid genom att börja slå in julklapparna efterhand du köper dem. När julen sedan närmar sig är det så skönt att vara färdig med alla julklappar!

Spara tusenlappar på billigare julklappsinköp

Skapa en lista i din mobil där du skriver upp vilka du ska inhandla julklappar till inför nästa jul. Har du ett hum om vad du har tänkt att köpa så skriv upp det som idéer. Gör billigare julklappsinköp genom att hålla utkik efter rabattkoder, erbjudanden och billigare produkter i reklamblad. Inför alla reor går du igenom dina listor för att se vad du redan har köpt och vad du planerar att köpa. Då kan du lättare hitta julklappar till fyndpriser och spara tusenlappar inför nästa jul!

Planera också in någon utflykt till några prisvärda varuhus där du kan hitta billigare julklappar:

Läs mer: Fler tips om att köpa julklappar billigt.

Mer pengar kvar i december med julklappsinköp jämt fördelat över året

Varför skulle jag ha mer pengar kvar i december bara för att köpa julklappar över hela året? Genom att sprida ut kostnaden över hela året så behöver inte december månad bli så dyr och du har förhoppningsvis pengar kvar i plånboken när julen är slut.

Lyckas du dessutom pricka in många bra reor till julklappsinköpen så har du väldigt bra förutsättningar att klara ekonomin i början på nästa år.

Bra tips till födelsedagspresenter och barnkalas

När du ändå letar julklappar så kan du även passa på att inhandla födelsedagspresenter till nära och kära. Har du barn kan du även passa på att köpa på dig billiga presenter till de barnkalas som dina barn blir inbjudna till. Läs mer om bra presenttips till födelsedagar.

%d bloggare gillar detta: